Zaalverhuur


Dankzij de multifunctionaliteit van Dorpshuis Drempt zijn wij in staat om verschillende activiteiten, evenementen en verenigingen te huisvesten.

Kosten

Wij maken onderscheid in verhuur aan commerciële organisaties of maatschappelijke organisaties. Op deze manier houden we dorpshuis toegankelijk voor alle organisaties. Wilt u overdag een ruimte huren dan kunt u voor informatie over de kosten contact opnemen met de beheerder.

Grote zaal

De grote zaal is bruikbaar voor grote bijeenkomsten en tentoonstellingen. Dankzij de schuifwand is er een keuze voor wel of geen bar bij de zaal. Met bar is er tijdens feesten ruimte voor ruim 200 personen.
Kosten: op aanvraag

 

Kleine zaal

De kleine zaal wordt veelal gebruikt voor vergaderingen tot 25 personen. Daarnaast vinden er diverse activiteiten in plaats zoals kaarten en darten. Dankzij de beamer aan het plafond is een presentatie geven nog maar een koud kunstje. De kleine zaal is via een schuifwand verbonden met het café. Dit zorgt een flexibele invulling van de ruimte.
Kosten: op aanvraag

 

Gildekamers

Dorpshuis Drempt beschikt over twee kleine vergaderkamers, ingericht door het Gilde van Drempt. Deze kamers kunnen gebruikt worden voor kleine overleggen tot 5 personen, 1-op-1 gesprekken of voor een spreekuur. Door middel van een schuifwand zijn beide kamers samen te voegen tot een ruimte waar vergadert kan worden met 10 personen.
Kosten: op aanvraag

 

Café

Voor verjaardagen en recepties tot 60 personen kunt u gebruik maken van het café. Deze gezellig aangeklede ruimte is van alle gemakken voorzien. Er hangt een beamer en er is een goede geluidsinstallatie aanwezig.
Kosten: op aanvraag

 

Op alle huurafspraken is onze huurreglement van toepassing. Het reglement vindt u hier.